CORONA UPDATE :

De praktijk is weer open. Ik volg de richtlijnen van het RIVM. Wanneer u of iemand in uw directe omgeving ziek is of griepverschijnselen heeft kan de sessie in de praktijk niet doorgaan. Een telefonisch consult of beeldbellen behoort dan wel tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of overleg kunt u mij bellen en of mailen.

 

In deze tijd is er veel aandacht voor ons immuunsysteem en de invloed van stress hierop. Er wordt vaak geadviseerd om op verschillende gebieden je leefstijl aan te passen maar hoe doe je dat? Waar loop je tegen aan? De haptonomie heeft hierin veel te bieden. Voel je dat het tijd is om dingen te veranderen en kan je wel wat hulp gebruiken neem dan contact op. 

 

 

Verwonderd u er zich ook weleens over waarom je in gesprek met de ene persoon hoofdpijn krijgt en dit bij de ander juist verdwijnt?

Ik vond antwoord in de haptonomie. Dit en veel meer inzichten wil ik graag met u delen.

 

Training of Workshop

 

In de haptonomie maken we gebruik van een fantastisch non-verbaal communicatiemodel.

 

Als docent aan de opleiding voor Haptonomie en Haptotherapie en coordinator van de opleiding tot Haptonomisch Professional heb ik zeer ruime ervaring opgedaan met het scholen van dit model aan mensen in diverse beroepen.

 

Goed contact maakt licht en is de basis van vertrouwen. Voor iedereen die met mensen werkt enorm van belang.

 

Interesse in een workshop of training? Bel me gerust voor informatie op nummer 071 5323187 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.